ALSACEVINE KONKURRENCE
- Alsace og jazz på Peder Oxe, Bøf & Ost og Cap Horn
Kunne du tænke dig at nyde andet end et glas øl under jazzfestivalen i starten af juli? Så skal du forbi Peder Oxe, Bøf og Ost og Cap Horn under festivalen og nyde et forfriskende glas Pinot Blanc eller Riesling - begge fra Alsace til en speciel jazzpris (35 kr. mod normalt 47 kr.).
Skulle sulten melde sig, så gå endelig ikke glip af de tre restauranters Alsace menuer udviklet til lejligheden: På Peder Oxe kan du sætte tænderne i unghanepaté, ørred i Riesling og blommetærte; på Bøf og Ost står løgtærte, unghane i Riesling og hjemmebagt rabarbertærte på menuen, mens Cap Horn serverer friske blåmuslinger dampet i Pinot Blanc serveret med økologisk, ristet brød, pighvar eller anden friskfanget fisk med en lys sauce tilsmagt med Riesling samt sommerens økologiske grøntsager og to slags franske oste. Samtlige menuer koster 295 kr. (normalpris 345 kr.) og for kun 125 kr. (normalpris 150 kr.) ekstra, kan du få tre glas dejlig Alsacevin til på druesorterne, Pinot Blanc, Riesling eller Gewurztraminer fra producenterne Jean Geiler, Sipp Mack og Martin Schaetzel.
Blandt de rigtige besvarelser trækker vi lod om 4 gavekort til en værdi af kr. 1.000,- pr. stk. til restauranterne Peder Oxe, Bøf & Ost eller Cap Horn.
Du kan max. deltage en gang pr. dag. Hvert rigtigt svar giver et lod, som indgår i puljen, når vinderne skal findes.
Du kan deltage til og med den 4/7-2010.
Vinderne kan efterfølgende ses her på siden.
|